Trycksaker för alla tillfällen

Profilprodukter är det absolut mest välkomna formen av reklam på marknaden i dag och vi på C Paper vill alltid se till att du får så kvalitativa och effektiva varor som möjligt. Vi kommer gärna med tips och råd och en av de vanligaste frågorna vi får handlar om vilka trycksaker som lämpar sig bäst.

Eftersom årstiderna skiftar är det alltid smart att vara väl förberedd med trycksaker som passar vid olika tillfällen. Inför vintern kan det vara bra att ge bort halsdukar, mössor och reflexer medan höst och vår är tiden att ge bort paraplyer, tygväskor och fina anteckningsblock. På sommaren är många utomhus och då passa kepsar, sportflaskor och badhanddukar alldeles utomordentligt.

Det är alltid en mycket god idé att ha ett antal trycksaker på lager som man kan ge bort om man får besök eller blir hastigt inbjuden till något evenemang. Om man har besök och det plötsligt börjar spöregna så är ett paraply med ens logo något av det mest uppskattade man kan ge bort och det visar dessutom att du är organiserad och generös. Dessa egenskaper bör man aldrig uppskatta och det är mycket troligt att en kund kommer att föredra just dig av en så enkel anledning.

Det finns många trycksaker som fungerar vid alla tillfällen. Folk letar alltid efter pennor och USB-stickor, och nyckelringar och kaffekoppar uppskattas alltid. En trevlig och rolig gåva är att sätta ihop en egen liten presentlåda där kunden får ett antal praktiska saker att använda – kul, generöst och något som får ditt firmanamn att få en extra positiv klang. Det spelar ingen roll om kunden själv kommer att använda alla presenterna – om de ger bort dem till andra personer så innebär ju det att ditt namn når ännu lite längre ut. Med andra ord så handlar det om ett riktigt win-win!